Måndag i Valdemarsvik

Den här veckan inledde jag med ett besök i Valdemarsvik. På vårdcentralen satt jag med under en fikastund och berättade om vad Moderaternas Välkommen till verkligheten-projekt givit för intryck och resultat. Vi har genomfört 1500 besök i välfärden och genomför under våren 1500 uppföljningsbesök på samma arbetsplatser som vi gästade förra året. Det blev ett bra samtal med intressanta resonemang om bl a stafettläkare, vårdvalsreformen och långtidssjukskrivnas väg tillbaka.
Dagen fortsatte med aktivitetshuset Garveriet, där engagerade ungdomar med stöd av ett par kommunanställda eldsjälar har byggt upp en fin verksamhet, som i dagsläget vänder sig till unga men som kan byggas ut till att omfatta även pensionärer, barnfamiljer m fl. Huset är stort och det finns tydligen vissa möjligheter att få utvecklingsstöd i form av EU-medel.
På kvällen knackade jag dörr med Valdemarsviksmoderaterna. Vi blev mycket väl mottagna och jag hade flera intressanta samtal med Valdemarsviksbor som hade synpunkter och ställde frågor.

Annonser

Om Andreas Norlén

Jag heter Andreas Norlén, är 44 år, jur dr, Norrköpingsbo och riksdagsledamot (M) för Östergötland sedan valet 2006.
Det här inlägget postades i Besök och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s